Trustpilot 4.8 av 5 i vurdering

Gratis frakt over 1000 NOK

Enkelt å bytte

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

Personvernpolicy

Ongoal vil behandle dine personlige opplysninger i henhold til gjeldende bestemmelser i personvernloven.

Ongoal beskytter ditt personlige personvern og prøver å alltid beskytte din personlige informasjon på best mulig måte. Det er Ongoals mål å til enhver tid overholde alle gjeldende lover og forskrifter om beskyttelse av personopplysninger. Denne policyen vil hjelpe deg å forstå hva slags informasjon Ongoal samler inn og hvordan den brukes. Ved å samtykke til retningslinjene på nettstedet i forbindelse med kjøp eller avsløring av informasjon, samtykker du til behandlingen av din personlige informasjon i samsvar med det som er angitt nedenfor.

Ongoal Sweden AB (559111–1975) ("Ongoal" / "vi"), Vasatorpsvägen 1G, SE-254 57 Helsingborg, Sverige, er ansvarlig for behandlingen av din personlige informasjon.

Vi behandler den personlige informasjonen du gir eller sender til oss og som vi samler inn fra nettstedet gjennom Cookies.

Den personlige informasjonen som Ongoal arbeider med er personnummer, navn, kjønn, e-postadresse, kjøp, betaling og ordrehistorikk, betaling og kredittkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Dataene brukes til identifisering, direkte markedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og til statistiske formål samt for oppfølging. Informasjonen kan også brukes til e-post, tekstmeldinger og e-post så vel som til markedsføring hvis du ikke er imot dette.

Du kan når som helst kontakte oss for å avbryte markedsføringen til deg som kunde på kundservice@ongoal.se

Du kan også når som helst velge bort abonnement på nyhetsbrev og e-post via en lenke som du finner nederst i nyhetsbrevene.

Informasjonen kan også brukes til å analysere handlevaner for å gi deg relevant informasjon og markedsføring, samt for å forbedre nettstedet, betalingsløsninger og betalingsprosesser. Behandling for å forbedre betalingsløsninger og betalingsprosesser kan omfatte behandling der din personlige informasjon, inkludert ditt personnummer overføres til andre selskaper i Ongoal Group og tredjepartsleverandører for å bli inkludert som et analytisk grunnlag.

Personopplysningene kan da også kombineres med data fra andre registre, f.eks. kredittdata. Personnummeret ditt vil også bli behandlet i forbindelse med kjøp på vegne av (eller på grunn av krav fra) betalings- og kredittfirmaer som trenger dette til kredittinformasjonsformål.

Hvis hele eller deler av Ongoals virksomhet blir solgt eller innlemmet med noen annen virksomhet, kan din personlige informasjon mulige kjøpere og vil bli videresendt til de nye eierne av virksomheten.

For å holde personopplysningene vi behandler trygge, har vi tatt flere sikkerhetstiltak: Vi har iverksatt sikkerhetspraksis og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte din personlige informasjon, for eksempel sertifisering av nettleser. I tillegg har vi passende brannmurer og antivirusprogramvare for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til nettverket. Tilgangen til områdene der personopplysninger lagres er begrenset og ansatte må identifiseres for tilgang.

Ongoal bruker også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker dataoverføring over Internett (eller andre nettverk). Hvis du har avtalt å være en registrert kunde / medlem av Ongoal, vil dine opplysninger bli lagret til du melder deg av. Du kan når som helst melde deg av som kunde.

Dine data lagres ikke lenger enn tillatt i gjeldende personvern laven.

Du har i henhold til gjeldende personvernlovgivning og GDPR rett til når som helst å ha din personlige informasjon som vi administrerer, endret, oppdatert, flyttet og begrenset. Du har også rett til - i noen tilfeller - når som helst å be om at dine personopplysninger blir slettet, men det kan være visse juridiske forpliktelser og krav som hindrer oss i å slette dataene dine med en gang. Du har også rett til å be om en elektronisk kopi av dine personopplysninger som vi administrerer gratis. Hvis du ønsker å be om en elektronisk kopi av dine personopplysninger, ønsker vi at du sender en skriftlig forespørsel til oss. Vi foretrekker det hvis forespørselen er signert og sendt av deg via vanlig brev til adressen som finnes på siden så vel som nedenfor.

Ongoal Sweden AB Vasatorpsvägen 1G, SE-254 57 Helsingborg, Sverige. For flere alternativer eller spørsmål, kontakt: kundservice@ongoal.se

Ongoal ønsker å sørge for at din personlige informasjon alltid er korrekt og oppdatert. Hvis noe av informasjonen du har sendt til Ongoal endres, f.eks. hvis du endrer e-postadresse, navn eller betalingsinformasjon eller ønsker å si opp brukerkontoen din, kan du sende oss riktig informasjon til kundeservice.

Dine personopplysninger vil ikke bli brukt til formål som markedsføring hvis du er imot denne bruken. Du har rett til når som helst å sende inn ditt gitte samtykke på nytt for behandling av din personlige informasjon. Å tilbakekalle ditt samtykke kan begrenses til bare en del av vår bruk av din personlige informasjon, f.eks. delen som er spesifikt for markedsføringsformål.

Ongoal forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernpolicyen til enhver tid og i hvilken grad det er nødvendig for at endringene skal gjøres for å rette opp mindre problemer eller for å opprettholde nye lover og juridiske forskrifter eller teknologiske krav. Alle endringer i denne personvernpolicyen vil bli publisert på nettstedet.

Ongoal ønsker at sikre, at dine personlige oplysninger altid er korrekte og opdaterede. Hvis nogle af de oplysninger, du har sendt til Ongoal, ændres, f.eks. Hvis du ændrer din e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger eller ønsker at annullere din brugerkonto, kan du sende os de korrekte oplysninger til kundeservice.

Dine personlige oplysninger vil ikke blive brugt til markedsføringsformål, hvis du gør indsigelse mod denne brug. Du har til enhver tid ret til at genindsende dit afgivne samtykke til behandlingen af dine personoplysninger. Tilbagetrækning af dit samtykke kan være begrænset til kun en del af vores brug af dine personlige oplysninger, f.eks. den del, der er specifik for markedsføringsformål.

Ongoal forbeholder sig retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik til enhver tid og i det omfang, det er nødvendigt for at ændringerne kan foretages for at rette mindre problemer eller for at opretholde nye love og regler eller teknologiske krav. Alle ændringer af denne fortrolighedspolitik vil blive offentliggjort på hjemmesiden.