Trustpilot 4.7 av 5 i betyg

Gratis frakt over 1000 NOK

Fria byten

15% rabatt på ordinære priser

WELCOME15

Om oss

Ongoal ble grunnlagt i Malmø i 2017 av Magnus Lindgren, Tommy Ivarsson og Hans Antonson – altså i byen som ifølge noen er innebandyens egentlige hjemby, der alt en gang startet på 1960-tallet.

Det var det samme for oss. Det hele startet med innebandy. Innebandy ble da innebandy og padle. Innebandy og padle ble så innebandy, padle og fitness.

Vi som jobber i Ongoal har, i tillegg til vår store interesse for sport, som alltid har vist vei for oss, en bred netthandelsbakgrunn fra selskaper som City Gross, Tvins, CDON og Boozt. Vårt fokus er å drive utvikling, produksjon og salg av sport-, livsstils- og rehabiliteringsprodukter, treningskonsepter og klær – selv om innebandy og padle fortsatt ligger våre hjerter veldig nært.

Grunnideen vår er også ganske enkel. Ved å ikke ha noen fysiske butikker kan vi bruke all vår tid og energi på e-handel. Målet er å skape en eksepsjonell handleopplevelse for våre kunder fra nettbutikk til levering, noe som er muliggjort gjennom en lettnavigerbar nettside, hvor det tilbys et bredt spekter av markedets ledende merkevarer, flere valgmuligheter når det gjelder betaling og levering. løsninger og mulighet til å kjøpe tilleggsvarer og tjenester fra relevante og interessante samarbeidspartnere.

Derfor bør du handle hos oss på Ongoal!

  • Størst utvalg med de beste merkene
  • Markedets beste kundeservice, som hjelper deg å finne riktig produkt
  • Raske leveringer (normal leveringstid på 1-3 dager)
  • Åpent kjøp i 60 dager