Om padel

Padel kalles noen ganger også padeltennis, men vi i Ongoal bruker kun ordet padel. Når vi snakker padel fra nå av, mener vi padel!

På tide med litt god padleprat!

Hva gjør padle til den raskest voksende racketsporten i verden?

En grunn er at padling er en sport som kan drives hele året. En annen grunn er at alle kan spille padle. En tredje grunn er at det er ganske raskt å komme i gang og til en rimelig pris også.

Er padling en enkel sport?

Vi vil. Som enhver annen racketsport handler padle om teknologi. Teknologi kan være vanskelig. Slår du litt for hardt, treffer padleballen veggen. Slår du litt for løst havner ballen i nettet eller i det minste kort, noe som gir motstanderen en fordel. Slår du padleracketen litt skjevt, flyr ballen i en annen retning enn du hadde tenkt. Samtidig er greia med padler at du kan trene opp til et teknologinivå som er tilstrekkelig til at ballduellene på banen blir både lange og morsomme – omtrent som når proffene spiller, men på et lavere nivå av kurs. Øvelse gjør mester. Jo mer du spiller, jo bedre blir du. Plutselig er du blitt en ganske grei padlespiller. Wow!

Må du ikke være i form for å spille padle?

Padle er en fysisk aktivitet, derfor er en viss grunntilstand aldri feil å ha. Sånn er det. Men ikke la treningsstatusen din avgjøre om du skal tørre å padle eller ikke! Hvis du begynner å spille padle, vil du automatisk bygge opp kondisjonen. I tillegg er spillesansen minst like viktig i padle. Sånn er det. Noen ganger er det for eksempel smartere å la ballen passere og ta den etter et sprett i veggen i stedet for å jage den hele tiden. Etter et par padleøkter forstår du også hvorfor proffene opptrer så rolig når de spiller. Padel er litt som sjakk. Klarer du å se gjennom motstanderens trekk og plasserer deg rett på padlebanen, vinner du vanligvis poenget til slutt.

Hvilket utstyr kreves da?

Her kommer vi endelig inn i bildet. Vi i Ongoal er stolte av å kunne tilby et førsteklasses utvalg av padleprodukter som passer for alle nivåer – fra nybegynnere til profesjonelle. Vi kan ikke love at du holder deg til sporten slik vi har gjort eller at du blir verdens nummer én i padle ved å handle hos oss. Det vi derimot kan love er at vi alltid har til hensikt å sikre at du får en god handleopplevelse hos oss – fra bestilling til bestilling, betaling, levering og kundestøtte. Ledestjernen innen e-handel er den samme som i sportens verden – hvis du vil lykkes, for å si det sånn. Ikke lek! Gå på nettet! Gå til målstreken! Ongoal.

Kontakt ossKontakt oss